Κανονες ρουλετας

Το παιχνίδι της Ρουλέτας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικό αν καταλάβετε τους κανόνες. Αυτό το άρθρο θα αναλύσει τους βασικούς κανόνες της Ρουλέτας:  πώς να παίξετε και πώς να βάλετε τα στοιχήματα. Πριν δείτε τους βασικούς κανόνες, πρέπει να καταλάβετε τι είναι μια συνεδρία. Μια συνεδρία συμβαίνει μετά από το γύρισμα της μπάλας στην ρόδα της ρουλέτας αφού ο κάθενας έχει τοποθετήσει το στοίχημα του. Ανάμεσα σε κάθε συνεδρία έχετε τον χρόνο να αποφασίσετε πόσα θα στοιχηματίσετε στο επόμενο γύρισμα. Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από τους παίκτες που στοιχηματίζουν. Αν παίζετε Ρουλέτα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει περίοδος αναμονής, εκτός αν το παιχνίδι είναι ζωντανό.

Μάρκες

Χρησιμοποιείτε μάρκες για να στοιχηματίσετε σε ένα παιχνίδι Ρουλέτας. Η αξία κάθε μάρκας είναι διαφορετική και εξαρτάται από τη μέγιστη ή ελάχιστη αξία του τραπεζιού. Αφού αποφασίσετε το ποσό του στοιχήματος σας, τοποθετήστε την μάρκα η οποία αντιπροσωπεύει το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, στο κατάλληλο σημείο στο τραπέζι. Επίσης έχετε την επιλογή να κάνετε περισσότερα στοιχήματα της ίδιας αξίας σε κάθε συνεδρία όσο αυτά συμφωνούν με τα δεδομένα του τραπεζιού. Για παράδειγμα, αν η ελάχιστη αξία του τραπεζιού είναι $6, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε 6 στοιχήματα του $1 μέσα στο τραπέζι. Αν στοιχηματίσετε έξω από το τραπέζι θα πρέπει να τοποθετήσετε $6 για κάθε στοίχημα.

Εσωτερικά Στοιχήματα

Εσωτερικά στοιχήματα είναι νούμερα, ένας συνδυασμός νούμερων, ή στην μεσαία περιοχή του τραπεζιού όπου το νούμερο είναι τοποθετημένα στην άκρη των γραμμών. Τα στοιχήματα που γίνονται μέσα στο τραπέζι θα πρέπει να συμφωνούν ή να ξεπερνούν το ελάχιστο του τραπεζιού.

Ευθεία Στοιχήματα

Είναι ένα παραδοσιακό στοίχημα Ρουλέτας. Είναι στοίχημα ενός αριθμού, όπου ο παίκτης μπορεί να διαλέξει ένα νούμερο από τα 37.

Χωριστά Στοιχήματα

Ένα χωριστό στοίχημα είναι όταν ο παίκτης στοιχηματίζει σε δυο αριθμούς οι οποίοι είναι δίπλα με μια μόνο μάρκα. Όταν τοποθετείτε ένα χωριστό στοίχημα, βάλτε την μάρκα ανάμεσα στα δυο διαλεγμένα νούμερα.

Γωνιακά Στοιχήματα

Εδώ οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν μια μάρκα σε τέσσερα συνεχόμενα νούμερα. Θα νικήσετε εάν από τα 4 νούμερα βγουν στην ρουλέτα.

Στοιχήματα Δρόμοι

Αυτό το στοίχημα πραγματοποιείτε αν τοποθετήσετε την μάρκα σας στο τέλος της σειράς. Όταν διαλέγετε αυτό το στοίχημα τότε τοποθετείτε μια ολόκληρη σειρά νούμερων. Το τραπέζι περιέχει 12 σειρές με 3 αριθμούς σε κάθε σειρά. Οι πιθανότητες σας είναι 11/1.

Εξωτερικά Στοιχήματα

Το εξωτερικό του τραπεζιού είναι το ευκολότερο και το καλύτερο μέρος στοιχηματισμού. Κάθε στοίχημα πρέπει να συναντά το ελάχιστο του τραπεζιού, ενώ δεν μπορεί να χωριστεί.

Κόκκινα και Μαύρα Στοιχήματα

Έξω από το τραπέζι υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Κόκκινη και Μαύρη. Απλά βάλτε την μάρκα σας στο χρώμα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει.

Χαμηλά και Ψηλά Στοιχήματα

Τα χαμηλά στοιχήματα είναι οι αριθμο΄θ 1-18 και τα υψηλά στοιχήματα είναι οι αριθμο΄θ 19-36. Κοιτάξτε στην περιοχή του τραπεζιού που δείχνουν τα χαμηλά και υψηλά νούμερα μαζί.

Μονά και Ίσα Στοιχήματα

Στο εξωτερικό του τραπεζιού τοποθετούνται τα σημεία των Μονά και Ίσα. Τοποθετήστε μια μάρκα σε όποιο νομίζετε ότι θα κερδίσει.

Στήλες

Στο τέλος υπάρχουν κουτιά με την σημείωση 2-1. Αυτές είναι στήλες στοιχήματος και κάθε κουτί ανήκει σε έναν συγκεκριμένο εύρος αριθμών. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε μια ομάδα αριθμών διαλέξτε το κουτί 2-1. Οι πιθανότητες σας είναι 2/1.

Ντουζίνες

Το παιχνίδι της Ρουλέτας έχει τρεις ομάδες από Ντουζίνες. Οι Ντουζίνες είναι σε δωδεκάδες.

1. Ντουζίνα Ένα – 1 μέχρι 12
2. Ντουζίνα Δύο – 13 μέχρι 24
3. Ντουζίνα Τρία – 25 μέχρι 36

Κοιτάξτε στο εξωτερικό του τραπεζιού για τα σημεία 1ST 12, 2ND 12 και 3RD 12. Αυτό το στοίχημα πληρώνει 2/1.

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σελίδες για froutakia και σχετικά με poker και σχετικά με καζινο.